آشنایی با مسابقات

المپیاد مهارتی ورزش های الکترونیکی دانشجویی به منظور ترویج و ارتقای فرهنگ مهارت­ آموزی برگزار می­ گردد. برگزاری این المپیاد موجب ایجاد شور و اشتیاق دانشجویان در محیط‌ دانشگاه شده و زمینه رقابت سالم را بین دانشجویان فراهم می‌سازد. برگزاری این المپیاد زمینه­ ای را فراهم می­ نماید که دانشجویانی که دارای استعداد بالقوه مهارتی هستند، شناسایی شده و امکان ورود به بازار کار برای آنها فراهم گردد. از سوی دیگر با طرح مسائل و مشکلات اجرایی استان، ضمن آشنایی دانشجویان با مسائل جاری استان از توانایی­ های دانشجویان در حل این مسائل استفاده می­ گردد. علاوه بر این قرار گرفتن دانشجویان در گروه­های کاری سبب افزایش روحیه کار گروهی گردیده و هم­ افزایی بین دانشجویان رشته­ های مختلف در دانشگاه­های استان فراهم می­ گردد.

اهداف برگزاری المپیاد

1. هدایت و آموزش گروه­های دانشجویی جهت حل مسائل واقعی
  2. تشکیل و توسعه گروه‌های مستعد
  3. افزایش روحیه کارآفرینی
  4. ایجاد شور و نشاط جهت تشویق دانشجویان
  5. آموزش و توانمندسازی دانشجویان برتر
  6. افزایش سطح علمی دانشجویان

رشته ­های المپیاد

این المپیاد در سطح استان همدان و در دو زیر رشته زیر برگزار می­گردد:

1. هوش­ مصنوعی

2. ورزش­های الکترونیک

دانشجویان از دانشگاه­های مختلف استان امکان ایجاد گروه­ های کاری را داشته و می­توانند با تخصص ­های مختلف در قالب یک تیم در هر یک از زمینه­ های فوق با هم به رقابت بپردازند.